Csak én és a kajakom – szigetközi elvonulás az önismeret jegyében

Csak én és a kajakom – szigetközi elvonulás az önismeret jegyében

Mit szólnál egy igazán különleges kalandhoz? Voltál már randevún önmagaddal?
Szigetköz kétségtelenül az ország egyik legvarázslatosabb vízi világa, melyben kajakkal lehet igazán elmélyülni. A vízen járás azonban nem csak a zegzugos, érintetlen ágrendszerbe enged betekintést, hanem az ember lelkét is megnyitja. Flow-ról, áramlat élményről sokat olvasni, de a vízen nem tudod nem megtapasztalni.

“A szél kihívásaira a fa a gyökereivel válaszol.” (Illyés Gyula)

Szeretném neked megmutatni, hogy a hétköznapok rohanása mellett létezik tökéletes harmónia és egyensúly, ami nap mint nap az orrod előtt van. Az agyalás, gondolkodás helyett mit szólnál, ha most a természettől tanulnánk? Meríteni a fák csendes erejéből és velünk élő feszültségeket vízcsobogással kisimítani.
Az igazi kincsekkel a komfortzónánkon túl találkozunk. Éppen ezért ezen a hétvégén a természetben alszunk, eszünk, tisztálkodunk távol a civilizáció zajától és biztosan keresünk egy-két evezős, vagy épp mentális kihívást is.
Ez a hosszú hétvége neked szól, ha szeretnéd jobban megismerni magad, ha megoldást keresnél a természetben vagy a sport által valamilyen elakadásodra miközben kikapcsolódsz és feltöltődsz.

Mikor és hol?

2022.05.13-15. között Mosonmagyaróváron és Szigetköz felső ágrendszerében

Program: 

2022.05.13, pénteken

10.00-kor találkozunk Mosonmagyaróváron, majd megismerjük egymást és a hajónkat szárazföldön és vízen. Ha még sosem kajakoztál, most nem csak kipróbálod, de meg is tanulod.

Kajakozás, innovatív csapatépítő feladatok a Lajtán, estére Dunakilitibe érkezünk, ahol (a csoport közös döntése alapján) kempingezünk vagy vadkempingezünk, vacsorát készítünk.

2022.05.14, szombat

Reggeli mozgásos ráhangolódás, reggeli és táborbontás után felnyergeljük a kajakokat és belevetjük magunkat a szigetközi ágrendszerbe. Ez a nap a kihívásoké. Evezünk felfelé, kerülünk szigetet, bátorságpróba vízen és vízben. Minden, ami neked belefér. Az estét a természet csendjével töltjük, vacsoránkat magunk készítjük.

2022.05.15, vasárnap

A nappal kelünk és rövid hajnali túrára indulunk. Reggeli után tábort bontunk és válaszokat keresünk, persze kajakkal. 😉 Egy közös késői ebéd, vagy korai vacsora során megosztjuk a tapasztalatokat és az összegyűjtött energiát. 

 • Találkozó: 2022.05.13 – 10.00, Mosonmagyaróvár
 • Várható befejezés: 2022.05.15 – 18:00, Dunakiliti (Az autók helyszínre juttatását megszervezzük.)

Résztvevők

A túrán maximum 5 fő vesz részt, támogató csoportot formálva. 

Szeretettel várok kezdő és haladó kajakosokat, úszni nem tudókat, az önreflexióban gyakorlottakat és azokat is, akik még azt sem tudják mi fán terem ez a szó, de jól hangzik, amit fent leírtam. 🙂 A biztonságos és élvezetes kajakozásban 5 év túravezetői tapasztalatommal, az önismereti munkában 6 év tréneri tapasztalatommal segítelek. 

Figyelem! Ez nem terápiás csoport, hanem a jó hangulatú, tudatosan felépített fejlődésorientált, vérbeli természetjáró kajakos hétvége. 😉

Mennyivel kalkulálhatsz?

Túradíj: 41 900 forint, mely tartalmazza

 • Profi túravezetést és minőségi felszerelést végig a 3 nap során (kajak, mellény, evező, fejenként 1 darab vízhatlan zsák)
 • tapasztalt tréner által vezetett könnyed önismereti feladatok
 • vasárnap esti könnyed, egészséges bogrács vacsorát

Amire még szükséged lesz:

 • Utazást mindenki egyénileg oldja meg.
 • Amennyiben a csoport úgy dönt, hogy az első napot kempingben tölti, akkor a sátorhely díja egyénileg fizetendő. Nagyságrendileg 2000 Ft.
 • Extrémsport biztosítást valamint a napi élelmet mindenki egyénileg intézi, beszerzésre csak a túra előtt lesz lehetőség.
 • Vadkempingezésre alkalmas kemping- és túrafelszerelés a saját igényeid alapján. Javasolt listát a jelentkezés után küldünk, valamint augusztus 9-én az esti órákban online találkozó keretében átbeszéljük a kérdéseket.

Túravezető

Kis Klaudia
Kis Klaudia vagyok, soft-skill tréner, teremkerékpáros edző, kajak-kenu túravezető és elkötelezett környezetvédő. Az elmúlt öt évben több ezer embert járt velem országszerte kezdőktől a haladóig. Együttműködést fejlesztő és önismereti tréningeken évi többszáz felnőtt és fiatal tisztel meg a bizalmával. A személyes figyelemben, a megoldásfókuszú gondolkodásban, egyéni fejlődésben és a humor erejében hiszek.

JELENTKEZÉS

Jelentkezési határidő: 

A létszám beteltéig, de legkésőbb 2022.05.09 – 18.00

Részvételi feltételek:

 • egészségügyi alkalmasság és megfelelő túrafelszerelés
 • kitöltött és aláírt felelősségvállalási nyilatkozat
 • betöltött 16 életév, 18 alatt szülői hozzájárulással
 • Vállalod, hogy ezen a túrán a biztonsági mellény viselése végig kötelező.
 • Az önismereti munkára tekintettel vállalod, hogy magadon kívül senkinek nem adsz tanácsot, tisztelettel és türelemmel és elfogadással fordulsz a csapat többi tagja felé.
 • Vállalod, hogy a közösen eltöltött időben a lehetőségeidhez mérten vigyázol a környezetre.

Apróbetűs rész:

 • A túrát biztonságos, de nem kedvező időjárás esetén is megtartjuk, bőven van benne tapasztalatunk. Tudjátok, a komfortzónán túl történnek a csodák.
 • Ha te mondod vissza a túrát
  • a túra előtt legalább 15 nappal, akkor a túra teljes árát visszafizetjük számodra.
  • a túra előtt legalább 48 órával, akkor a túradíj 50%-át egy következő túránkon felhasználhatod. Ha valaki más jön helyetted, örömmel látjuk.
 • Amennyiben a túra miattunk, vagy a hatályos járványügyi rendelkezések miatt nem tud létrejönni, a teljes összeget visszafizetjük neked  a lemondást követő első munkanapon.
 • Minden másról beszéljünk. Mi megoldásokban gondolkodunk.

Szeretettel várlak!

Kis Klaudia

+36204833653

kis.klaudia.ev@gmail.com